Energiezuinige klimaatbeheersing bij MS Schippers in Hapert

Nieuwbouw MS Schippers | Ventilatie Techniek Brabant Casus

Energiezuinige klimaatbeheersing bij MS Schippers in Hapert

Afgelopen week gingen wij met fantastisch nieuws het weekend in! In opdracht van Installatiebedrijf Schoormans B.V. mogen wij namelijk aan de slag met de luchtkanalen voor de nieuwbouw van MS Schippers. Aan het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert verrijst een uiterst energiezuinig pand op het gebied van klimaatbeheersing.

De nieuwbouw bestaat uit het hoofdkantoor, een kennis- en innovatiecentrum, magazijn, bedrijfshallen en een grote parkeergarage. En dit alles op een kavel van ruim 4 hectare aan het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. Ventilatie Techniek Brabant mag als luchtkanalenbedrijf in opdracht voor Installatiebedrijf Schoormans B.V. aan de slag met het produceren, leveren en monteren van de luchtkanalen.

MS Schippers: een uiterst energiezuinige nieuwbouw

De hoofdaannemer van de nieuwbouw is Willy Naessens Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van onder andere bedrijfshuisvesting. Installatiebedrijf Schoormans B.V. verzorgt de installatie van de warmte-koudeopslag (WKO) in Hapert. De warmtepompen dienen genoeg capaciteit te hebben om de volledige nieuwbouw te koelen en te verwarmen. Daarnaast wordt het pand onder andere voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en voorbehandelde ventilatielucht. Hierdoor is het pand op het gebied van klimaatbeheersing bovendien uiterst energiezuinig.

Onze luchtkanalen

Op het gebied van de ventilatie komen wij van Ventilatietechniek Brabant om de hoek kijken. Voor dit project produceren, leveren en monteren wij als luchtkanalen bedrijf onder andere 3500 m² rechthoekige kanalen en daarnaast ruim 2500 m¹ ronde kanalen in diverse diameters. Uiteraard met de nodige hulpstukken en roosters. Een project van formaat dus!

Deze klussen pakken we met beide handen aan, met ons hechte team bestaande uit ervaren projectleiders, luchtkanalenmonteurs en plaatwerkers. Ook zijn we trots om als ventilatiespecialist aan dit project van formaat mee te kunnen werken!

Wilt u meer weten over dit fantastische nieuwbouw project voor MS Schippers? Lees hier het artikel in de oktobereditie van Industrie Bouw.

Weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Bent u als installateur benieuwd wat wij van Ventilatie Techniek Brabant voor uw grote of kleine projecten kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en meer informatie.

Bron foto/visualisatie: Van den Heuvel Bouw Lith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *