Nieuwe thuisbasis voor Jumbo-Visma in ‘s-Hertogenbosch

Thuisbasis voor Jumbo-Visma, Team Jumbo-Visma 's-Hertogenbosch | Ventilatie Techniek Brabant Casus

Nieuwe thuisbasis voor Jumbo-Visma in ‘s-Hertogenbosch

We trappen de week af met een nieuw project op de valreep van 2020! In opdracht van Wijnen Installaties mogen we aan de slag met de luchtkanalen voor de nieuwe thuisbasis van Jumbo-Visma in ‘s-Hertogenbosch.

Vanuit deze thuisbasis zal de complete sportploeg ondersteund worden. Op dit moment heeft Jumbo-Visma een Service Course in Den Bosch, maar deze is te klein geworden. Het pand is niet alleen groter, maar ook duurzaam. Ze streven naar de BREEAM-NL certificering ‘Very Good’.

‘Service Course’ als thuisbasis voor Jumbo-Visma

Op een kavel van ruim zesduizend vierkante meter op bedrijvenpark De Brand herrijst medio volgend jaar een topsportcentrum. Dit zogenoemde Service Course zal de thuisbasis voor Jumbo-Visma worden. Het pand bevindt zich op de laatste kavel aan Het Zuiderkruis, op de hoek met De Grote Beer.

Het gebouw bestaat uit een grote bedrijfshal van ruim 1.400 m² en zo’n 2.600 m² aan kantoorruimte. Team Jumbo-Visma zal een groot deel van de kantoorruimte huren. Derden zullen het overige deel van de kantoorruimte kunnen huren. Daarnaast beschikt het gebouw ook over een gastvrije ontvangstruimte. Hier zal Team Jumbo-Visma haar partners ontvangen.

Met dit nieuwe pand hopen zij ruimte te krijgen die ze nodig hebben om de sportieve ambities te kunnen verwezenlijken. Zij staan inmiddels aan de top van het internationale schaatsen en wielrennen. Het pand aan Het Zuiderkruis zal de nieuwe thuisbasis zijn voor het sportteam die de hele wereld over reist.

Vliegende start in 2021

Ventilatie Techniek Brabant levert en monteert voor dit project ruim 640 m² aan rechthoekige kanalen en daarnaast 660 m¹ aan ronde kanalen. Een project van formaat dus! Een mooi project om januari 2021 mee te mogen starten.

Ook brengen we geïsoleerde dakkanalen aan en worden deze daarnaast voorzien van stucco beplating. Benieuwd waarom kanalen geïsoleerd worden? Lees ook ons blog “Waarom luchtkanalen isoleren?”.

Weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Bent u als installateur ook benieuwd wat wij van Ventilatie Techniek Brabant als luchtkanalenbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bovenstaande artist impression door Mulderblauw architecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *