Blikvanger VDG Warehouse Schiphol

VDG Warehouse Schiphol, luchtkanalen voor VDG Warehouse Schiphol | Ventilatie Techniek Brabant Casus

Blikvanger VDG Warehouse Schiphol

Deze week trappen we af met een nieuw project. In opdracht van Willems Uden Technische Installaties mogen we aan de slag met de luchtkanalen voor VDG Warehouse Schiphol.

Het VDG Warehouse is een blikvanger voor duurzaam en innovatief ondernemen. Op Schiphol Trade Park op een zichtlocatie langs de A4 herrijst hier een groen, hoogwaardig en modern warehouse van ruim 23.000 m². Een project van formaat dus!

Blikvanger voor duurzaam en innovatief ondernemen

Het VDG Warehouse ligt op tien minuten afstand van luchthaven Schiphol. Bij oplevering zal het warehouse beschikken over een BREEAM-NL certificering ‘Excellent’. Het pand wordt onder andere uitgerust met warmtepompen, zonnepanelen en LED-verlichting. Op het gebied van duurzaamheid zal het pand daarnaast substantieel beter scoren dan de wettelijke normen.

Ook wordt het een comfortabele werkplek. Het pand wordt voorzien van een centraal mechanisch ventilatiesysteem, welke tevens dient voor de koeling van de ruimtes. Wij nemen hiervoor de luchtkanalen voor onze rekening. Hierbij is uiteraard rekening gehouden met het warehouse design. Zo zijn warmtepompen slim geïntegreerd aan de buitenzijde van het gebouw.

Naast goede ventilatie en een goede luchtkwaliteit is er ook aandacht besteedt aan verlichting en een groene omgeving. Onder andere door middel van twee daktuinen welke dienen als ontmoetingsplek. Hierdoor staat dit warehouse straks optimaal in verbinding met zijn omgeving.

Weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Bent u als installateur ook benieuwd wat wij van Ventilatie Techniek Brabant als luchtkanalenbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bron foto/visualisatie: VDG Real Estate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *