VTB bestaat 3 jaar!

Luchtkanalenbedrijf bestaat 3 jaar | Ventilatie Techniek Brabant Nieuws

VTB bestaat 3 jaar!

Vandaag is het feest bij Ventilatie Techniek Brabant. Ons luchtkanalenbedrijf bestaat namelijk vandaag, 2 maart, precies drie jaar! Directeur-eigenaar Mario van der Putten sloeg drie jaar geleden een nieuwe weg in op het gebied van ventilatietechniek, met ruim 30 jaar ervaring in zijn zak. Inmiddels is VTB vele mooie projecten en samenwerkingen verder en een hecht team rijker.

VTB is in 2018 opgericht door dhr. Mario van der Putten. Mario heeft meer dan 30 jaar ervaring in de luchtkanalenbranche. Hij is van 1991 tot 2018 directeur-eigenaar geweest van Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen uit Helmond. Met Ventilatie Techniek Brabant heeft hij in 2018 een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van ventilatietechniek.


Een vliegende start

We hebben met ons luchtkanalenbedrijf een vliegende start gekend. In de afgelopen drie jaar hebben we onder andere prettige samenwerkingen voortgezet en nieuwe contacten opgedaan. We hebben fantastische projecten mogen voorzien van onze luchtkanalen. En allemaal door onze eigen monteurs. En wist u dat al onze monteurs VCA-gecertificeerd zijn en conform Luka (Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten) monteren?


Eigen productiefaciliteit met magazijn

In Mierlo beschikken wij over een eigen productiefaciliteit met magazijn. Hier werken gespecialiseerde productiemedewerkers, zoals plaatwerkers, aan uw luchtkanalen. Op kantoor maken wij graag een calculatie op maat voor uw project. Ook begeleidt een van onze projectleiders het gehele traject. Van calculatie tot montage. Daarnaast werken wij met een vast en hecht team van gespecialiseerde monteurs.

Met onze gecertificeerde monteurs zijn wij werkzaam in heel Nederland. Anders dan onze naam doet vermoeden, richten wij ons zeker niet enkel op Brabant. Wel heeft ons luchtkanalenbedrijf een Brabants karakter: gemoedelijk, nuchter en gastvrij.

Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie, en op al onze opdrachten zijn dan ook de Metaalunievoorwaarden van toepassing. Wij zijn als luchtkanalenbedrijf gespecialiseerd in luchtkanalen en ventilatie techniek. Ten behoeve van grote en kleine utiliteits- en industriële projecten. Van scholen tot kantoren en van appartementencomplexen tot bedrijfshallen. Wij zijn werkzaam als onderaannemer voor installateurs.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u als installateur benieuwd wat wij als luchtkanalenbedrijf voor u en uw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *