Gezonde lucht in de zorg: monumentaal landgoed tot zorgappartementen

Gezonde lucht in de zorg, zorgvilla Aldenborgh, landgoed Oude Borg | Ventilatie Techniek Brabant Casus

Gezonde lucht in de zorg: monumentaal landgoed tot zorgappartementen

We trappen april af met een nieuw project op het gebied van gezonde lucht in de zorg. In opdracht van Air Group B.V. Echt gaan wij aan de slag in Herten-Merum. Op landgoed Oude Borg nabij Roermond worden zorgappartementen gerealiseerd, namelijk Zorgvilla Aldenborgh.

Hier worden 32 appartementen gerealiseerd voor mensen met een somatische en/of psychogeriatrische zorgbehoefte. De mensen wonen hier in huiselijke sfeer. Daarnaast wonen ze in de groenrijke omgeving van het landgoed. Ze genieten van hoogwaardige zorg en service. De eerste bewoners nemen eind 2021 hun intrek.

Gezonde lucht in de zorg

Zorgvilla Aldenborgh biedt een veilige en vertrouwde omgeving in de natuur. Dit landgoed nabij Roermond telt straks 32 luxe zorgappartementen. Met hoogwaardige zorg en service. Bijvoorbeeld door dagbesteding als schilderen, naar het theater en wandelen. Daarnaast worden de appartementen voorzien van comfortabele technieken. Zoals vloerverwarming en -koeling, en uiteraard een hoogwaardig ventilatiesysteem. Hiervoor realiseren wij het complete kanalensysteem met toebehoren. Dit is een weer een mooi project waar we deel van uit mogen maken!

Benieuwd wat wij voor uw zorgproject kunnen betekenen?

Bent u als installateur benieuwd wat wij van Ventilatie Techniek Brabant als luchtkanalenbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bent u een particulier of zorginstelling? Wij adviseren u ten eerste contact op te nemen met een installateur. Vervolgens werken wij graag in opdracht van deze installateur voor uw gezonde lucht in de zorg.

Bron foto: Aldenborgh Zorgvilla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *