Henk met welverdiend pensioen!

Henk met pensioen | Ventilatie Techniek Brabant Nieuws

Henk met welverdiend pensioen!

Deze week zwaait onze magazijnbeheerder Henk van der Putten af bij Ventilatie Techniek Brabant. Hij gaat genieten van zijn welverdiend pensioen! Afgelopen vrijdag organiseerden wij een surprise barbecue, samen met alle collega’s. Uiteraard rekening houdend met de 1,5 meter afstand wisten we er een gezellige bijeenkomst van te maken. Er werd heerlijk voor ons gebarbecued door Gewoon Koen en de bijeenkomst werd verzorgd door Verbakel Party & More.

Henk werkte vanaf onze oprichting in 2018 bij Ventilatie Techniek Brabant. Hij stapte met directeur-eigenaar én broer Mario van der Putten vanuit het luchtkanalenbedrijf uit Helmond in de nieuwe uitdaging bij Ventilatie Techniek Brabant in Mierlo. Ook hier werd hij hoofdverantwoordelijk voor het magazijn en het in- en uitleveren van goederen. Daarnaast is hij keurmeester en zorgde hij voor de jaarlijkse keuringen van ons materieel.

Laat de kurken maar knallen, want vandaag is het feest,
Gooi de remmen maar los het harde werken is geweest

Ballonnen, slingers en lekker eten, alles kan en alles mag,
Laat je vorstelijk behandelen, want vandaag is het jouw dag

Tuinieren of hobby’s die je ooit graag wilde doen,
Daar heb je nu volop tijd voor tijdens je pensioen

Namens ons allemaal: het is geen doei of dag,
Maar we zeggen tot ziens met een grote glimlach!

Per 1 juli 2021 zal onze medewerker Danny de taak van magazijnbeheerder op zich nemen. Ook gaan we na de bouwvak ons magazijn verder uitbreiden met een extra verdieping. Uiteraard verwachten we Henk nog vaak terug op de zaak voor een kop koffie en een praatje.

Namens alle collega’s bedanken we Henk voor de inzet en prettige samenwerking.

Wij wensen hem een gelukkig pensioen toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *