Winkel ventilatie voor nieuwe inspiration stores Goossens

Winkel ventilatie voor Goossens | Ventilatie Techniek Brabant Casus

Winkel ventilatie voor nieuwe inspiration stores Goossens

In opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken mogen wij aan de slag met de winkel ventilatie voor Goossens Wonen. Na de vestigingen Groningen en Leidschendam zijn wij nu druk bezig met de luchtkanalen voor vestiging Antwerpen. Deze winkel is de eerste vestiging in België.

Eind oktober opent deze nieuwe inspiration store in Antwerpen. De nieuwe formule van Goossens is voor het eerst gepresenteerd in de vestiging in Leidschendam. Deze is gevestigd in the Mall of the Netherlands en is daarnaast de 21 vestiging van Goossens. Ook voor deze vestiging mochten wij als ventilatiespecialist in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken de luchtkanalen realiseren. Daarnaast starten wij ook dit jaar in de nieuwe vestiging aan de Mortiereboulevard in Middelburg.

Winkel ventilatie

Goossens opende begin 2021 een nieuwe winkel in Leidschendam. De nieuwe Antwerpse vestiging lijkt qua concept en formule op deze winkel in Leidschendam. De winkels kennen de nodige digitale verkooptools zoals 3D-interieuradvies, waardoor de klant ook zelf producten kan personaliseren en bestellen. De nieuwe formule van Goossens is dan ook een combinatie van selfservice en persoonlijk advies door de interieuradviseurs. Naast de gestylde ruimtes met producten mag goede winkel ventilatie uiteraard niet ontbreken. Alle winkels die wij in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken mogen realiseren, zijn voorzien van een degelijk luchtkanalensysteem met bijbehorende roosters en units.

De combinatie van de onder andere winkellocatie, het assortiment en een prettige winkelbeleving is de succesformule die Goossens nastreeft. En als ventilatie specialist zijn wij trots dat wij daar deel van uit mogen maken!

Ik wil ook graag winkel ventilatie!

Voor het berekenen en ontwerpen van een ventilatiesysteem met bijbehorende apparatuur kun je allereerst terecht bij een installateur. Hierna zal de installateur Ventilatie Techniek Brabant in kunnen schakelen voor de productie en montage van de luchtkanalen.

Bent u als installateur benieuwd wat wij voor u en uw project(en) kunnen betekenen? Ventilatie Techniek Brabant gaat voor langdurige en prettige samenwerkingen met installateurs! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, afspraak of meer informatie.

Bron foto: Goossens Wonen Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *