VTB bestaat 4 jaar!

VTB bestaat 4 jaar | Ventilatie Techniek Brabant Nieuws

VTB bestaat 4 jaar!

Vandaag is het weer tijd voor taart bij Ventilatie Techniek Brabant. Ons luchtkanalenbedrijf bestaat namelijk vandaag, 2 maart, alweer vier jaar! Met ruim 30 jaar ervaring in zijn zak sloeg directeur-eigenaar Mario van der Putten vier jaar geleden een nieuwe weg in met VTB. Met een hecht team van ventilatiespecialisten en een nieuwe productiefaciliteit met magazijn in Mierlo. En nog steeds zijn we groeiende. We zijn op zoek naar een ervaren werkvoorbereider / calculator om ons team te ondersteunen op kantoor, zodat we nog meer mooie projecten kunnen realiseren.

In de afgelopen vier jaar groeide ons team, ons magazijn en onze eigen productiefaciliteit. Op korte termijn nemen we ook weer een nieuwe hal in gebruik op onze locatie in Mierlo. Hierdoor kunnen we onze productiecapaciteit uitbreiden. Een mooi vooruitzicht!

VTB werkt veilig en gezond

Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie, en op al onze opdrachten zijn dan ook de Metaalunievoorwaarden van toepassing. Daarnaast zijn we ook VCA*-gecertificeerd door Aboma Certificering. Veilig en gezond werken staat al vier jaar bij ons hoog in het vaandel. Als luchtkanalenbedrijf zijn wij gespecialiseerd in de fabricage en montage van luchtkanalen. Ten behoeve van grote en kleine utiliteits- en industriële projecten. Van scholen tot kantoren en van appartementencomplexen tot bedrijfshallen. Van renovatie tot nieuwbouw. Wij zijn werkzaam als onderaannemer voor diverse installateurs waar wij een langdurige samenwerking mee aan gaan.

Kennis maken?

Ondanks dat onze naam anders doet vermoeden, richten wij ons zeker niet alleen op Brabant. Wel heeft ons bedrijf een Brabants karakter: gemoedelijk, nuchter en gastvrij. Benieuwd wat ons relatief jonge bedrijf met een bak ervaring voor u en uw project kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *