Gezond wonen: Kasteel Oeverhuijze in Den Bosch

Gezond wonen, gezonde lucht, ventilatietechniek | Ventilatie Techniek Brabant Casus

Gezond wonen: Kasteel Oeverhuijze in Den Bosch

In opdracht van AGO Totaaltechniek B.V. mogen wij als ventilatiespecialist aan de slag met een bijzonder project in Den Bosch. Een unieke woonwijk, bestaande uit verschillende kastelen, waar gezond wonen in het groen centraal staat.

Haverleij in Engelen, nabij ‘s-Hertogenbosch, is een unieke woonwijk. Het nieuwe complex Oeverhuijze komt op een prominente plek aan de Maas. De bouw van de appartementen en woningen is gestart in maart 2022 en wij mogen als ventilatie specialist aan de slag met de luchtkanalen in opdracht van AGO Groep. De appartementen en woningen worden voorzien van de nieuwste installaties op het gebied van verwarming en koeling.

Gezond wonen met gezonde lucht

Als luchtkanalenbedrijf gaan wij aan de slag met de luchtkanalen en bijbehorende hulpstukken, aangesloten op de WTW units. Hiermee worden de woningen voorzien van gezonde lucht en goede ventilatie. Wij zijn trots dat we in samenwerking met AGO Groep deel uit mogen maken van dit bijzondere en unieke project!

Het project is ruim 25 jaar geleden bedacht door de gemeente ‘s-Hertogenbosch, ontwikkelaars, stedenbouwkundigen en een landschapsarchitect. Binnen het project is maar 10% van het landschap bebouwd. Daarnaast is er een duurzaam watersysteem ontworpen voor hemelwaterafvoer in het omliggende landgoed. Ook zijn er neststenen voor vogels en vleermuizen ingemetseld. Vanuit de tuinen en balkons is er vrij uitzicht op het bos, weidelandschap of de Maas. Uiteraard mag een duurzame luchtinstallatie binnen zo’n project niet ontbreken.

Wij kunnen jullie wel gebruiken voor gezond wonen!

Ventilatie Techniek Brabant is specialist op het gebied van luchtkanalen en ventilatie. Ook voor de woningbouw. Wij richten ons hierbij op gestapelde en/of uitgebreide woningbouwprojecten. Zoals appartementencomplexen, nieuwbouwwijken of een bijzondere combinatie van beiden zoals Oeverhuijze. Wij realiseren gezonde lucht voor onder andere appartementen Park Luistruik in Nuenen en de renovatie van de oude sigarenfabriek in Tegelen tot lofts. Wij werken uitsluitend in opdracht van installateurs.

Bent u installateur en benieuwd wat wij als luchtkanalenspecialist voor u en uw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en meer informatie.

Bron foto/visualisatie: PPHP Buro voor architectuur en stedebouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *