Luchtkanalen voor Lomitel in Echt

Luchtkanalen Lomitel Echt | Ventilatie Techniek Brabant Casus

Luchtkanalen voor Lomitel in Echt

Lomitel is gespecialiseerd in aanleg, onderhoud en beheer van telecommunicatienetten en gevestigd in Echt, Limburg. In opdracht van Installatiebedrijf Op het Veld mogen wij als ventilatiespecialist aan de slag met de luchtkanalen voor de nieuwbouw van Lomitel.

Lomitel is een bedrijf dat onder andere werkt voor Ziggo en Enexis, en maakt deel uit van Circet Nederland. Zij zorgen dat het digitale verkeer blijft stromen als water en hebben passie voor techniek. Dat laatste hebben wij als luchtkanalenbedrijf zeker gemeen! Voor de nieuwbouw in Echt mogen wij ruim 645 m¹ luchtkanalen aanbrengen met de nodige hulpstukken, isolatie en ventilatieroosters.

Luchtkanalen en ventilatieroosters

Naast het installeren van luchtkanalen, nemen wij ook de montage van de roosters voor onze rekening. Om een gezond binnenklimaat te creëren maak je gebruik van ventilatieroosters, welke we aansluiten op een ventilatiesysteem van luchtkanalen. Ze zorgen ervoor dat de luchtstroom gecontroleerd van binnen naar buiten en andersom gaat. Onmisbaar dus! Benieuwd hoe je juiste ventilatieroosters kiest en waar ze voor dienen? Lees dan ook ons blogbericht ‘Welke ventilatieroosters kies ik?’ over dit onderwerp.

Onze ventilatiekanalen dienen voor de toevoer en afvoer van lucht. Deze zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Wij houden ons dagelijks bezig met het produceren en monteren van kanalen. Dit alles op basis van een berekening van een installateur, waarbij wij ook graag meekijken met onze expertise. Wij noemen ons ook graag ventilatiespecialist! Meer weten over ventilatietechniek? Lees dan ook eens onze ‘Meest gestelde vragen over ventilatietechniek’ op ons blog.

Meer weten over onze luchtkanalen?

Ventilatie Techniek Brabant werkt als luchtkanalenbedrijf als onderaannemer voor installateurs. Met deze partners gaan wij graag een langdurige en prettige samenwerking aan. Zo ook met Op het Veld uit Belfeld, waar wij al jaren met veel plezier voor werken. Bent u als installateur benieuwd wat wij voor u als luchtkanalenspecialist kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *