Bruisende hotspot met horecaventilatie: KOKS Gemert

Horecaventilatie voor KOKS Gemert, horeca ventilatie | Ventilatie Techniek Brabant Casus

Bruisende hotspot met horecaventilatie: KOKS Gemert

In Gemert vind je dé bruisende hotspot van de regio: KOKS. Hier geniet je aan de oevers van de Aa in een landelijke omgeving van lunch, diner of borrel. Recent is de gehele locatie verbouwd en worden in deze volgende fase de zalen onder handen genomen. Om te kunnen genieten van goede luchtkwaliteit van horecaventilatie tijdens een feestje!

In opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken mogen wij voor KOKS Gemert aan de slag met de luchtkanalen. Bij KOKS komen gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit samen. In de eerste fase van de verbouwing is het restaurant aangepakt. Daarnaast is er buiten een nieuwe tuin aangelegd, met een speeltuin en sfeervol 4-seizoenen terras. De volgende stap in de verbouwing is het aanpakken van de zalen, waar je terecht kunt voor verschillende evenementen.

Ongezonde lucht als sfeerbederver

Eerder schreven wij op ons blog al over horeca ventilatie en waarom het bijdraagt aan een goede sfeer. In de horeca weten ze namelijk als geen ander wat de sfeer voor gasten kan verpesten. Ondermaatse bediening, luidruchtige medegasten of een slechte akoestiek. Maar ook ongezonde lucht is een sfeerbederver in de horeca. Lees ook het bericht ‘Horeca ventilatie: gezonde lucht voor een goede sfeer’ over dit onderwerp.

Niet alleen wanneer je geniet van een lunch of diner is ongezonde lucht een sfeerbederver. Tijdens een feest of evenement wil je ook kunnen genieten van gezonde lucht. Zeker in het kader van het voorkomen van virusverspreiding. Daarnaast kunnen dampen in de horeca fijnstof bevatten. Al met al wil je als gast én personeelslid genieten van een succesvolle avond. Slechte ventilatie en bedompte lucht kan de sfeer snel verpesten. Ook KOKS in Gemert kiest voor een goed ventilatiesysteem om de gasten niet alleen van lekker eten en drinken, maar ook van gezonde lucht te voorzien.

Het restaurant van KOKS Gemert, welke recent verbouwd is

Wij willen ook goede horecaventilatie!

Ventilatie Techniek Brabant is specialist op het gebied van luchtkanalen en ventilatie. Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring met ventilatie voor zowel horeca als hospitality en de voedselindustrie. Wij zijn werkzaam als onderaannemer voor diverse installateurs. Met deze installateurs gaan wij graag een jarenlange, goede samenwerking aan. Heeft u een horecazaak en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Samen met onze partners pakken wij graag deze projecten aan. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bron foto(‘s): koksgemert.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *