VTB bestaat 5 jaar!

Luchtkanalen bedrijf bestaat 5 jaar | Ventilatie Techniek Brabant Nieuws

VTB bestaat 5 jaar!

Er is weer een jaar omgevlogen. Vandaag, 2 maart, bestaat Ventilatie Techniek Brabant alweer 5 jaar! Het is weer tijd voor taart bij ons luchtkanalen bedrijf. Met ruim 30 jaar ervaring sloeg directeur-eigenaar Mario van der Putten vijf jaar geleden een nieuwe weg in. Sindsdien zijn we nog steeds groeiende en mochten we de afgelopen jaren projecten realiseren waar we trots op zijn.

In het afgelopen jaar groeide ons team, zowel op kantoor als in de montage. Inmiddels hebben we ook weer een nieuwe hal in gebruik genomen op onze locatie in Mierlo. Hiermee is onze productiecapaciteit uitgebreid. Op dit moment zijn we dan ook nog op zoek naar ervaren plaatwerker(s)/lasser voor in onze werkplaats. Ben jij of ken jij die luchtkanalentopper?

Veilig en gezond luchtkanalen bedrijf

Ventilatie Techniek Brabant is lid van de Koninklijke Metaalunie. Op al onze opdrachten zijn dan ook de Metaalunievoorwaarden van toepassing. Daarnaast zijn we ook VCA*-gecertificeerd door Aboma Certificering. Al 5 jaar staat veilig en gezond werken bij ons luchtkanalen bedrijf hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in de fabricage en montage van luchtkanalen. Wij zijn dan ook werkzaam als onderaannemer voor diverse installateurs. Met deze installateurs gaan wij langdurige samenwerkingen aan. Ons luchtkanalen bedrijf realiseert projecten voor grote en kleine utiliteits- en industriële projecten. Van scholen tot kantoren en van appartementencomplexen tot bedrijfshallen. Bent u als particulier op zoek naar een betrouwbare partner in luchtkanalen? Neem dan allereerst contact op met een erkend installateur.

Kennis maken?

Ondanks onze naam Ventilatie Techniek Brabant richten wij ons op heel Nederland. Wel heeft ons luchtkanalenbedrijf een Brabants karakter: gemoedelijk, nuchter en gastvrij. Benieuwd wat wij met onze bak ervaring voor u en uw project kunnen betekenen? Wij werken uitsluitend in opdracht van installateurs. Neem als installateur gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kennismakingsgesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *