Ventilatie appartementen: Walkwartier in Oss

Ventilatie appartementen, appartement ventilatie | Ventilatie Techniek Brabant Casus

Ventilatie appartementen: Walkwartier in Oss

In opdracht van Hendriks Bouw en Ontwikkeling mogen wij aan de slag met ventilatie appartementen voor Walkwartier in Oss. Binnen dit plan worden er 131 appartementen gerealiseerd, zowel huur- als koopappartementen. Ventilatie Techniek Brabant monteert de luchtkanalen in al deze appartementen.

Het plan Walkwartier in Oss is een bijzonder project. Hartje centrum verrijst een appartementencomplex in eigentijdse architectuur. Het biedt ruimte aan zowel luxe appartementen, als aan winkels, horeca, onderwijs en commerciële functies. De bewoners lopen straks de deur uit en pakken meteen een terrasje. Een bijzonder project om deel van uit te maken!

Appartementen met gezonde lucht

Hendriks Bouw en Ontwikkeling maakt alle gebouw gebonden elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties. Van lucht-water-warmtepompen tot ventilatiesystemen. Wij zijn als luchtkanalenbedrijf verantwoordelijk voor de realisatie van het luchtkanalensysteem. De luchtafvoer van ieder appartement gaat naar de 15e verdieping van het pand. Voor de installateur was dit een hele puzzel. In goed overleg met de constructeur, aannemer en architect en een jaar voorbereidingstijd ontstond er een passend plan voor dit bijzondere pand.

Het penthouse op de 15e verdieping is één van de 131 luxe appartementen binnen dit plan. Naast dat dit de hoogste woning is, is het met 190 m² ook nog eens de grootste. Het kleinste appartement bevindt zich op de begane grond en kent een oppervlakte van 53 m². Niet alleen wonen de bewoners straks op een toekomstig historische locatie, maar heeft ieder appartement ook een passend ventilatieplan voor gezonde lucht. Een mooi vooruitzicht!

Appartementen ventilatie

Ventilatietechniek Brabant heeft veel ervaring in het aanleggen van ventilatiesystemen bij gestapelde woningen. Samen met de installateur realiseren wij als luchtkanalen bedrijf een gezond ventilatiesysteem. Naast woningen zijn wij ook werkzaam voor utiliteits- en industriële projecten, zoals kantoren, scholen en distributiecentra.

Wij willen appartementen ventilatie

Bent u als erkend installateur benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Anders dan onze naam doet vermoeden, zijn wij werkzaam in heel Nederland. Wij denken graag met u mee en voorzien van gedegen advies op het gebied van ventilatie en luchtkanalen. Neem gerust eens contact met ons op voor een kennismakingsgesprek met een van onze projectleiders.

Ventilatie Techniek Brabant werkt enkel als onderaannemer van installateurs, niet direct voor particulieren. Bent u als particulier op zoek naar goede ventilatie? Wij adviseren u allereerst contact te zoeken met een erkend installateur.

Bron foto/visualisatie: walkwartier.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *