Vacature monteurs luchtkanalen

Vacature hulpmonteur luchtkanalen, luchtkanalenmonteur | Ventilatie Techniek Brabant Vacatures

Vacature monteurs luchtkanalen

Deze vacature is gesloten.

Wegens succes zijn wij voor de uitbreiding van het team van Ventilatie Techniek Brabant op zoek naar collega’s. Wij zijn op zoek naar hulpmonteurs als ondersteuning voor onze luchtkanalenmonteurs. Hieronder lees je meer over onze vacature hulpmonteur luchtkanalen.

Ventilatie Techniek Brabant B.V. is ventilatiespecialist op het gebied van luchtkanalen. Lees hier meer over ons. Wij zijn gevestigd in Mierlo, Noord-Brabant. We zijn een gezonde en groeiende onderneming, en daarom op zoek naar nieuwe collega’s! Bekijk hieronder onze vacature(s). Kom jij ons team versterken?

Onze vacatures:

Vacature hulpmonteur luchtkanalen

Wij zijn op zoek naar:

 • Ervaren monteur(s) luchtkanalen
  Als luchtkanalenmonteur monteer je op diverse locaties in Nederland onze luchtkanalen. Daarnaast werk je altijd samen met een hulpmonteur die je ondersteund in de werkzaamheden. Ploegen bestaande uit een monteur en hulpmonteur zijn ook welkom om samen te solliciteren. Ook ZZP’ers zijn welkom.

  – Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en kunt zelfstandig inmeten, monteren en materialen verzorgen;
  – Je kunt werktekeningen/bouwtekeningen lezen;
  – Je hebt rijbewijs B;
  – Je hebt een VCA Basis-certificaat;
  – Het hebben van een LUKA-certificaat is een pré;
  – Het hebben van een hoogwerkerbewijs is een pré.

  De benodigde gereedschappen en een eventuele bedrijfsauto worden verzorgd.


 • Hulpmonteur(s) luchtkanalen
  Als hulpmonteur monteer je samen met een hoofdmonteur op diverse locaties in Nederland onze luchtkanalen. Je bent ondersteunend in de werkzaamheden en maakt deel uit van een vaste ploeg van twee personen. De hoofdmonteur heeft beschikking over een bedrijfswagen en benodigde gereedschappen.

  Het hebben van relevante werkervaring binnen de luchtkanalenbranche of installatietechniek is een pré. Ook het hebben van een VCA-diploma is een pré. Indien je deze niet hebt behoort het tot de mogelijkheden om VCA-basis binnen ons bedrijf te behalen.

Doorgehaalde vacatures zijn op dit moment niet (meer) beschikbaar.

Wat bieden wij?
Wij bieden een goed salaris conform CAO Metaal, op basis van ervaring. Ventilatie Techniek Brabant B.V. staat in de markt bekend als een goede werkgever. Daarnaast bieden wij de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Werken in een hecht team van ventilatiespecialisten;
 • Bonus;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vakantiegeld;
 • Pensioen.

Overige vacatures

Naast de vacature hulpmonteur luchtkanalen zoeken wij ook collega’s voor de volgende functie(s):

 • Ervaren plaatwerker(s)
  Als plaatwerker werk je dagelijks in onze werkplaats aan onder andere het vervaardigen van luchtkanalen en hulpstukken. Je werkt daarbij nauw samen met de andere plaatwerkers in de werkplaats met bijbehorende machines.

  Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als plaatwerker in de luchtkanalenbranche en kunt zelfstandig en veilig werken met bijbehorende machines en gereedschappen. Daarnaast kun je werktekeningen lezen en ook kunnen lassen is een pré. Je bent daarnaast in het bezit van een VCA-diploma, en het hebben van een heftruckrijbewijs is een pré. Bij voorkeur heb je ervaring in het werken met een plasmasnijder en de programma’s CAMduct of AutoCAD.

Solliciteren

Ben jij de hulpmonteur die wij zoeken? Of heb je interesse in de functie van luchtkanalenmonteur? Stuur dan je sollicitatie met CV en motivatiebrief aan dhr. Mario van der Putten (directeur-eigenaar) per e-mail.

Of kent u iemand die passend is bij een van bovenstaande functies? Tip ons dan via 0492-79 26 90 of info@ventilatietechniekbrabant.nl. Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *