Ventilatie multifunctionele accommodatie De Kei in Reusel

Ventilatie multifunctionele accommodatie De Kei Reusel | Ventilatie Techniek Brabant Casus

Ventilatie multifunctionele accommodatie De Kei in Reusel

In opdracht van Installatiebedrijf Schoormans werken wij aan de ventilatie multifunctionele accommodatie (MFA) De Kei in Reusel. Binnen De Kei komt theater, cultuur, welzijn, buitenschoolse educatie en zorg samen. Naar verwachting wordt het nieuwe gebouw in september 2024 officieel geopend.

MFA De Kei wordt een cultureel en maatschappelijk ontmoetingscentrum. Gelegen in het midden van Gemeente Reusel-De Mierden. Het wordt een dynamisch, uitnodigend en toegankelijk centrum voor alle inwoners van de gemeente. Oftewel een huiskamer in het bruisend hart van Reusel-De Mierden. Wij zijn als luchtkanalenspecialist verantwoordelijk voor de ventilatie in deze multifunctionele accommodatie.

Ventilatie multifunctionele accommodatie

Het multifunctionele gebouw biedt onderdak aan activiteiten en werkzaamheden. Allen gericht op het informeren, ondersteunen en inspireren van alle inwoners van de gemeente. Mensen kunnen hier leren, werken en recreëren, ontmoeten, ontspannen of hulp vinden. Een modern gebouw met moderne functionaliteiten en daarbij mag ook goede ventilatie niet ontbreken. Wist je dat een ventilatiesysteem verplicht is bij nieuwbouw? Deze verplichting is sinds 2006 opgenomen in het Bouwbesluit. Dit geldt ook voor de nieuwbouw van De Kei in Reusel. Hier is namelijk het oude gebouw gesloopt, en komt er een nieuw gebouw voor in de plaats.

Als luchtkanalenbedrijf zijn wij verantwoordelijk voor de complete luchtinstallatie. Hieronder valt het aanbrengen en aansluiten van luchtkanalen, hulpstukken en roosters, het aansluiten van de luchtkanalen, isoleren van toevoerkanalen en dakkanalen, en het plaatsen van dempers en dakdoorvoeren.

Wij willen ventilatie MFA

Bent u als erkend installateur op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor luchtkanalen? Ventilatie Techniek Brabant realiseert luchtkanalensystemen en ventilatie in heel Nederland. Wij zijn een ervaren ventilatiespecialist op het gebied van utiliteit en industriële projecten. Met onze ervaren medewerkers zorgen wij voor calculatie op maat, advies en begeleiding, productie en montage. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ventilatie Techniek Brabant werkt enkel als onderaannemer van installateurs, niet direct voor particulieren en/of gemeentes. Wij adviseren u allereerst contact te zoeken met een erkend installateur in uw omgeving. Uiteraard mag u deze partij altijd doorverwijzen naar ons bedrijf.

Bron foto/visualisatie: Gemeente Reusel-De Mierden, Nieuwsbrief MFA de Kei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *