Bedrijfspand ventilatie: Heinmade Hapert

Bedrijfspand ventilatie, luchtkanalen bedrijfspanden, Heinmade Hapert | Ventilatie Techniek Brabant Casus

Bedrijfspand ventilatie: Heinmade Hapert

In opdracht van Huybers Installatiebedrijf mogen wij aan de slag met de bedrijfspand ventilatie voor Heinmade in Hapert. Heinmade verhuist van Veldhoven naar het Kempisch Bedrijvenpark. Hier wordt een nieuwbouw gerealiseerd op een kavel van 8.000 m², ontworpen door Margry Arts Architecten uit Valkenswaard.

Heinmade is gespecialiseerd in bewegingsplatforms voor diverse hightechbedrijven. Naast klanten uit de eigen regio, kent het bedrijf ook klanten uit onder andere Silicon Valley. Het huidige pand in Veldhoven biedt onvoldoende ruimte voor groei. Op een zichtlocatie op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert wordt een bedrijfspand gebouwd met faciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling, ruimte voor materiaalbewerking, cleanrooms en kantoren. Daarnaast is er ook ruimte voor toekomstige uitbreiding. Ventilatie Techniek Brabant is hierin verantwoordelijk voor het monteren van het luchtkanalensysteem in opdracht van de installateur.

Luchtkanalen voor nieuwbouw bedrijfspand

De nieuwbouw voor Heinmade is door Margry Arts Architecten ontworpen met een referentie naar traditionele bedrijfspanden in de maakindustrie. Dit zie je terug in het materiaalgebruik en duidelijke ritmiek en herhaling in het ontwerp. Als luchtkanalenbedrijf hebben wij veel ervaring met het monteren van luchtkanalensystemen in nieuwbouw panden. Door vroeg in het proces mee te denken, te adviseren en te calculeren, kunnen we een zo efficiënt mogelijk ventilatiesysteem realiseren. Wij denken graag mee met de installateur voor een zo optimaal mogelijk systeem op het gebied van mechanische ventilatie. Dit zorgt voor prettige, langdurige samenwerkingsrelaties met diverse installateurs. Samen realiseren wij duurzame systemen voor onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Wij willen bedrijfspand ventilatie!

Als ventilatiespecialist werkt Ventilatie Techniek Brabant uitsluitend in opdracht van erkende installateurs. Een installateur voorziet in de berekening en het ontwerp van een mechanisch ventilatiesysteem. Wij als luchtkanalenspecialist denken graag met de installateur mee en adviseren waar nodig. Bent u als installateur wat wij voor u en uw project(en) als betrouwbare partner kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bron foto/visualisatie: Margry Arts Architecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *