Luchtkanalen appartementen: Wolfskamer in Vught

Luchtkanalen appartementen, Wolfskamer Vught | Ventilatie Techniek Brabant Casus

Luchtkanalen appartementen: Wolfskamer in Vught

We sluiten 2023 met een mooi project waar Ventilatie Techniek Brabant deel van uit mag maken. In opdracht van MI Groep B.V. mogen wij aan de slag met de luchtkanalen voor het project appartementen Wolfskamer in Vught. Ten zuidwesten van het centrum, op de kruising Wolfskamerweg en Industrieweg, worden nieuwe appartementen gerealiseerd.

Het project Wolfskamer bestaat uit 58 koopappartementen. Het appartementengebouw is gasloos en is nagenoeg energieneutraal. Hiermee voldoen de appartementen aan de laatste eisen op het gebied van energiezuinigheid. Het complex wordt uitgerust met warmtepompen welke geschikt zijn voor vloerverwarming en (optioneel) vloerkoeling.

Ventilatie luchtkanalen appartementen

MI Klimaat van MI Groep is verantwoordelijk voor de installaties. Ventilatietechniek Brabant is als onderaannemer verantwoordelijk voor de productie, levering en montage van de luchtkanalen. Samen zorgen we voor gezonde lucht in de appartementen. Wist je dat een ventilatiesysteem verplicht is bij nieuwbouw? Deze verplichting is sinds 2006 opgenomen in het Bouwbesluit. In ons blogbericht ‘Is een ventilatiesysteem verplicht bij nieuwbouw?’, lees je hier meer over.

Door samen te werken met installatiebedrijven zorgen wij als ventilatiespecialist ervoor dat de ventilatiekanalen op de juiste én gezonde manier zijn aangesloten. Vervolgens zorgt de installateur voor de juiste luchtberekeningen vooraf. Wij zorgen vervolgens voor de juiste montage en aansluiting. Vervolgens zorgt de installateur voor de juiste inregeling van het ventilatiesysteem. Alle appartementen zijn dan voorzien van voldoende en goede ventilatie voor gezonde lucht. Zoals bij de luchtkanalen appartementen voor project Wolfskamer in Vught.

Bent u op zoek naar luchtkanalen?

Ventilatie Techniek Brabant werkt enkel in opdracht van erkende installateurs, en niet rechtstreeks voor particulieren. Bent u een particulier? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met een installateur bij u in de buurt. Bent u als installateur benieuwd wat wij als luchtkanalenbedrijf voor uw project kunnen betekenen? Wij hebben veel ervaring op het gebied van ventilatie en luchtkanalen voor appartementen. Van calculatie tot projectbegeleiding en van productie tot montage. Wij zijn VCA* gecertificeerd en als lid aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bron foto/visualisatie: wolfskamervught.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *