VTB bestaat 6 jaar!

Nieuws

VTB bestaat 6 jaar!

Het is weer feest bij Ventilatie Techniek Brabant. Op 2 maart bestaat ons luchtkanalenbedrijf alweer 6 jaar! Met ruim 30 jaar ervaring sloeg directeur-eigenaar Mario van der Putten zes jaar geleden een nieuwe weg in. En nog steeds zijn we groeiende!

Inmiddels zijn we sinds afgelopen jaar in totaal drie bedrijfshallen verder en is begin dit jaar ons team uitgebreid in de werkplaats en op de bouw. Op dit moment zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatwerker luchtkanalen en een hulpmonteur uit de omgeving Best. Ben jij of ken jij een luchtkanalentopper? Bij Ventilatie Techniek Brabant werk je in een hecht team van calculators, werkvoorbereiders, projectleiders, plaatwerkers en monteurs voor utiliteits- en industriële projecten. We heten je van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *