Kerstsluiting 2022

Kerstsluiting 2022 | Ventilatie Techniek Brabant Nieuws

Kerstsluiting 2022

In verband met de feestdagen is ons kantoor gesloten van 26 december 2022 t/m 8 januari 2023. Vanaf maandag 9 januari zijn wij weer telefonisch bereikbaar. Wij wensen iedereen prettige feestdagen een een fantastische jaarwisseling!

Terugblik 2022

Ondanks de onzekerheden binnen de bouwsector en gestegen materiaalprijzen mogen wij alsnog terugkijken op een succesvol 2022. Een jaar waarin we nieuwe medewerkers mochten verwelkomen om ons team te versterken, waarin we ons netwerk van installateurs mochten uitbreiden en een jaar waarin we onze werkplaats hebben uitgebreid met een aansluitende ruimte voor een grotere productiecapaciteit.

Voor de uitbreiding in onze werkplaats zijn wij ook in 2023 nog op zoek naar een ervaren plaatwerker. Ben jij of ken jij de persoon die ons team kan komen versterken? Lees hier meer over deze openstaande vacature.

Wij bedanken de installateurs die het vertrouwen in ons hebben, de inleners voor de prettige samenwerking en natuurlijk ons eigen, trouwe team voor de inzet en betrokkenheid.

Op naar een nog succesvoller 2023!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *