Vacatures metaal

Vacatures metaal, vacatures metaalbewerking, vacature plaatwerker, vacature magazijnmedewerker | Ventilatie Techniek Brabant Vacatures

Vacatures metaal

Deze vacatures zijn gesloten.

Wegens succes zijn wij voor de uitbreiding van het team van Ventilatie Techniek Brabant op zoek naar collega’s. Bekijk hieronder onze vacatures metaal en hoe je contact met ons opneemt.

Ventilatie Techniek Brabant B.V. is ventilatiespecialist op het gebied van luchtkanalen. Lees hier meer over ons. Wij zijn gevestigd in Mierlo, Noord-Brabant. We zijn een gezonde en groeiende onderneming, en daarom op zoek naar nieuwe collega’s! Bekijk hieronder de metaal vacatures brabant. Kom jij ons team versterken?

Wij zijn in 2021 op zoek naar:

 • Ervaren plaatwerker (fulltime)
 • Hulpmonteur(s) luchtkanalen (fulltime)
 • Magazijnmedewerker (fulltime)

2021: Onze vacatures metaal

 • Ervaren plaatwerker (fulltime)
  Als plaatwerker werk je dagelijks in onze werkplaats aan het vervaardigen van luchtkanalen en hulpstukken. Je werkt nauw samen met de andere plaatwerkers in de werkplaats met bijbehorende machines.

  Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als plaatwerker in de luchtkanalenbranche en kunt daarnaast zelfstandig en veilig werken met bijbehorende machines en gereedschappen. Ook kun je werktekeningen lezen en kunnen lassen is een pré. Je bent in het bezit van een VCA-diploma, en het hebben van een heftruckrijbewijs is een pré. Bij voorkeur heb je ervaring in het werken met een plasmasnijder en de programma’s CAMduct of AutoCAD.


 • Magazijnmedewerker (fulltime)
  Als magazijnmedewerker bij Ventilatie Techniek Brabant beheer je ons magazijn gevuld met o.a. luchtkanalen, hulpstukken en gereedschappen. Je draagt zorg voor de voorraad, laden/lossen, afvalscheiding, bestellingen en gereedschap. Daarnaast ben je bereid om te helpen bij lichte werkzaamheden in de werkplaats.

  Je bent in het bezit van een heftruckrijbewijs en bent woonachtig in de omgeving Mierlo/Helmond. Het behalen van een certificaat tot keurmeester (voor klimmaterieel en gereedschap) behoort tot de mogelijkheden.

  De functie komt vrij omdat onze huidige magazijnmedewerker dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Ook wordt ons magazijn op korte termijn uitgebreid en opnieuw ingericht. Jouw inbreng wordt hierbij gewaardeerd. Je krijgt de mogelijkheid om samen met de huidige medewerker het magazijn naar je eigen hand te zetten, zodat je een voor jou prettige werkomgeving kunt creëren.

Doorgehaalde vacatures zijn op dit moment niet (meer) beschikbaar.

Update 2022: op zoek naar een baan bij Ventilatie Techniek Brabant?
Bekijk hier onze vacatures voor 2022.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij bieden ten eerste een goed salaris conform CAO Metaal, op basis van ervaring. Ventilatie Techniek Brabant B.V. staat in de markt bekend als een goede werkgever. Daarnaast bieden wij de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Werken in een hecht team van ventilatiespecialisten;
 • Bonus;
 • Vakantiegeld;
 • Fietsplan;
 • Pensioen.

Solliciteren

Ben jij de luchtkanalentopper die wij zoeken? Stuur je sollicitatie met CV en motivatiebrief aan dhr. Mario van der Putten (directeur-eigenaar) per e-mail.

Of kent u iemand die passend is bij een van deze functies? Tip ons dan via 0492-79 26 90 of info@ventilatietechniekbrabant.nl. Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

2 REACTIES
 • Jean-Pierre
  Beantwoorden

  Ik zou graag aan het werk binnen jullie bedrijf zou de jullie me kunnen mailen zodat ik u mij cv kan sturen

  Met vriendelijke groet
  Jean-Pierre Basten

 • VTB
  Beantwoorden

  Beste Jean-Pierre,

  Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar dhr. Mario van der Putten via mario@ventilatietechniekbrabant.nl. We zien je CV graag tegemoet!

  Met vriendelijke groet,
  Rianne
  Office manager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *