Certificaat VCA* behaald

Nieuws

Certificaat VCA* behaald

Ventilatie Techniek Brabant is voor 3 jaar gecertificeerd met het VCA* certificaat. Hiermee leggen we de basis om iedere dag veilig en gezond aan de slag te gaan. Dit is van belang voor zowel onze medewerkers en inleners als opdrachtgevers.

Gezond en veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, of in een risicovolle omgeving werken. Bij Ventilatie Techniek Brabant gaat het over werken in de werkplaats, op bouwterreinen en bij installaties. Daarnaast zetten we hiermee onszelf neer als deskundige en betrouwbare opdrachtnemer voor onze opdrachtgevers. Wij zijn gecertificeerd door Aboma Certificering.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u als installateur benieuwd wat wij als betrouwbaar luchtkanalenbedrijf voor u en uw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan voor langdurige en prettige samenwerkingen met onze partners!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *